Автор: desci
Публикувано на: 17.05.2011 17:47:43

Рейтинг:

The

Хотелите по света биват най-различни – луксозни, бизнес, дизайнерски... Днес човек може да избира къде да отседне и понякога изборът е наистина труден. Определяща е не само цената и удобството, а дори и ... уникалното преживяване. Всичко зависи от клиента, който никога не е бил толкова глезен и ухажван. Голямото предлагане на пазара логично е довело до нетрадиционни услуги, които да привлекат туристите и в следствие на това са се появили някои наистина уникални предложения.


Ако някои хотели мамят с името на дизайнера си или пък с нетрадиционната обстановка, то The One Hotel Angkor в Камбоджа е избрал друга стратегия – в желанието си клиентът да се почувства в хотела привилигирован и център на внимание за целия персонал, този хотел предлага настаняване ... само в една стая. Или по-точно казано – хотелът предлага луксозен дизайнерски апартамент в сърцето на града и обслужване, несравнимо с никое друго – че къде другаде всички ще работят само за вас?


The One Hotel Angkor е част от веригата The One Hotel Collection и е хрумване на американския хотелиер Мартин Дишман. Приземният етаж предлага дизайнерско лоби и бутик, а апартаментът е разположен отгоре. В него наред с обичайните неща на разположение на гостите има персонален iBook и iPod, както и 32" LCD телевизор. Банята е оборудвана с вана за двама души с осветление във водата и специален душ - rainfall shower. Джакузито е разположено на терасата на покрива на хотела, а озвучаването е предвидено както за апартамента, така и за пространствата извън него.


При пристигането си в хотела гостите получават мобилен телефон за времето на престоя си, с който могат да се свързват с персонала по всяко време. The One Hotel Angkor се гордее с майстор готвача си, който създава шедьоври на кулинарното изкуство. Кулинарни изкушения, коктейли и каквото още можете да си представите – всичко това ви очаква в The One Hotel Angkor.


Хотелът предлага спа услуги в апартамента или на покрива, включващи източни масажи и различни видове процедури. В близост до него пък се намират интересни забележителности, които могат да запълнят свободното време на туристите. Архитектурата в района представлява еклектична смесица между колониален стил, френско влияние и ренесансови отенъци. Сама по себе си Камбоджа е една от най-вълнуващите дестинации. Съчетана с уюта и лукса на The One Hotel Angkor, тя представлява ни повече, ни по-малко, а една реална визуализация на това, за което всички тайно си мечтаем.


Снимки: theonehotelangkor.com

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg