Автор: admin
Публикувано на: 09.12.2010 11:58:26

Рейтинг:

Trump

През април 2011 година, в Панама Сити ще бъде официално открита сградата Trump Ocean Club, която ще се превърне в най-високата в цяла Латинска Америка, със застроена площ от 269 000 кв.м.

Инвестицията в съоръжението се оценява на 400 млн. долара, а неговите собственици са бизнесменът Доналд Тръмп, оглавяваната от него компания Trump Organization и президентът на K Group Роджър Кафиф.

Сградата Trump Ocean Club е на 70 етажа и е с височина 293м., като тя ще разполага както с хотелска част, включваща 369 стаи, така и с жилищна, в която ще има 700 апартамента, а в паркингът ще предоставя места за минимум 1 500 автомобила.

На разположение на постоянните обитатели и гостите ще са множество магазини, казино, частна зона на плажа, кей, яхт клуб, SPA и фитнес център, басейн, няколко заседателни зали и бизнес център.

Trump Ocean Club се намира в най-престижния район на панамската столица, като сградата има форма на опънато платно на кораб. Тя е в близост до търговския център на града, Международният банков център и новата магистрала, по която се стига до летището само за 15 минути.

Сградата е първият проект на Доналд Тръмп в Латинска Америка, но не и последният. В момента американският предприемач изгражда и сградата Trump Farallon Estates, намираща се в Доминиканската република.

Галерия Trump Ocean Club
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg