Автор: admin
Публикувано на: 08.06.2009 23:44:12

Рейтинг:

В

Океанариумът Dubai Aquarium & Underwater Zoo предлага на своите посетители нова атракция, предоставяща възможност на желаещите да се гмуркат и плуват сред 400 акули и други морски хищници.

Хората, които имат сертификат за водолази могат да се гмуркат без подготовка, но начинаещите трябва да минат предварителен курс на обучение, изготвен от компанията Al Boom Diving, чиито инструктори придружават смелчаците.

За момента е предвидено да се извършват само по 3-4 гмуркания на ден, като цената за сертифицирани водолази е 170 щатски долара, а начинаещите трябва да заплатят 225 долара, за да изпитат невероятното изживяване.

Dubai Aquarium & Underwater Zoo се намира в комплекса Dubai Mall и е един от най-големите океанариуми в света. Той притежава най-големия панорамен прозорец, а обемът на водата в него е 10 милиона литра.

Океанариумът в Дубай се отличава с най-разнообразната и екзотична колекция от морски животни, и се обитава от над 33 000 живи организми. През него минава специален акрилен тунел, който позволява на посетителите да се „докоснат” до морските обитатели, без да се притесняват, че ще бъдат наранени. 

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg