Автор: admin
Публикувано на: 17.05.2010 12:31:31

Рейтинг:

В
Новооткритият хотел Normandie в Лос Анджелис се помещава в историческа сграда от 20-те години на миналия век и предлага на своите гости една доста интересна възможност – в него съвсем спокойно може да се пуши марихуана.

Хотелът отвори врати на 20-ти април, а неговите основатели обявиха този ден за световен празник за всички, пушещи марихуана. Любопитно е, че до момента те не са имали никакви проблеми с местните власти, относно легализацията на леката дрога в рамките на хотела.

Normandie разполага както с общи стаи, така и със самостоятелни с отделни санитарни възли, като всички са оборудвани с телевизори и безжичен интернет достъп. Хотелът има и две кухни, в които гостите сами могат да си приготвят нещо за хапване.

В лобито на сградата са монтирани автомати, от които може да се сдобиете с марихуана, като за закупуването и е достатъчно да имате специална карта, издадена от местен терапевт, който да е посочил, че се оплаквате от главоболие.

Настаняването в обща стая в хотел Normandie в Лос Анджелис струва 22,44 щатски долара на нощ, а в единична стая - 52,37 долара, като естествено в тази сума не се включва марихуаната.
В Лос Анджелис откриха хотел за любители на марихуана
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg