Автор: vladi
Публикувано на: 09.08.2011 13:55:34

Рейтинг:

В

Хората, които обичат SPA процедурите и същевременно желаят да се хранят само с органични храни, вече могат да правят това на едно място, наречено The Chateau Spa & Organic Wellness Resort.

Става въпрос за първия органичен SPA курорт в света, сгушен между хълмовете Бержая Хилс в Малайзия. The Chateau разполага с 210 стаи, обзаведени по много елегантен начин, каквото е и всичко в комплекса.

В The Chateau Spa & Organic Wellness Resort предлага всевъзможни процедури и диети, които ще очистят организма ви от токсините, като същевременно ще се радвате на приятни масажи и вкусни гозби, но само от биопродукти.

На разположение на гостите има специални уелнес и фитнес центрове, в които висококвалифицирани инструктори изготвят програми, според нуждите и предпочитанията на всеки отделен човек.

Освен това в курорта може да се практикуват множество спортове, като тенис, голф, планинско колоездене и конна езда. Организират се още уроци по различни видове танци, йога и медитация.

Диетите също се изготвят индивидуално, на базата на органични продукти. Ресторантът разполага с голям екип от готвачи, който приготвя множество екзотични, но същевременно здравословни ястия.

Галерия The Chateau
Читателски коментари

Анонимен 2011-08-10 17:30:17 0 отговори

Анонимен

В малайзия е наистина много прекрасо. Там трябва задължително да се пробва масажа месната кухня не е за подценяване , внимавайте със супите. Миналата година бяхме там с децата намерихме страхотни хотели с hot-booking.com . Добри ресторанти има но питайте местните за съвет.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg