Автор: admin
Публикувано на: 08.09.2009 13:21:20

Рейтинг:

В
Когато през лятото температурите станат много високи, любимото занимание на повечето хора е да отидат на плаж и да се разхладят във водата. Това удоволствие вече ще е достъпно и за кучетата в Рим, както и за четириногите любимци на туристите, дошли да посетят града.

Благодарение на специално изграден басейн с дълбочина 50см., който се намира на плажа Бау Бийч, разположен на брега на река Тибър, сега кучетата в Рим ще могат да споделят удоволствието от разхлаждането заедно със своите стопани.

Създателят на първия плаж за кучета в Рим - Пиерпаоло Ацоне е споделил, че животните в града никога не са били лишавани от вода и храна, достъпът им до множество ресторанти е разрешен, но до плажовете в повечето случаи е забранен.

Имайте предвид, че температурата на тялото при кучетата е по-висока от тази на стопаните им и те прегряват по-бързо от тях. Освен това при хората потните жлези са разпръснати по цялото тяло, а при четириногите се намират само в лапите, поради което те могат да получат по-лесно топлинен удар.

Снимка: flickr.com
Галерия Куче на плаж
В Рим откриха плаж за кучета
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg