Автор: admin
Публикувано на: 26.07.2010 15:58:54

Рейтинг:

В
В град Харадс, намиращ се в северната част на Швеция, на 17 юли беше открит хотел в дървета, който съчетава в себе си комфорт, модерен дизайн, близост с природата и грижа за околната среда.

Хотел Treehotel се намира само на 60 км. от Полярния кръг и се състои от 4 стаи с различен дизайн, разположени в 100-годишна борова гора, на височина от 3 до 6 метра от земята.

Стаите са с площ от 15 до 25кв.м. и разполагат със собствени санитарни възли. Две са двойни, а две – семейни, като гостите стигат до тях чрез специален асансьор или по висящ мост.

Имената на отделните стаи отразяват тяхната форма. Тази с формата на капсула е наречена Cabin, конусообразната - Blue Cone, наподобяващата гнездо – Nest, а огледалната – Mirrorcube. Последната е изключително ефектна, тъй като в нея се отразяват дърветата и я превръщат в част от природата.

Абсолютно всички стаи отговарят на екологичните изисквания и са създадени с грижа за околната среда. Цената за нощувка с включена закуска е 3 500 крони, което е около 350 евро.

Планирано е в близко бъдеще броят на помещенията да достигне 24, като някои от тях ще са с различно предназначение от това на настоящите. Така например, ще бъдат направени ресторант, сауна и други подобни.
Галерия Treehotel
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg