Автор: admin
Публикувано на: 29.10.2009 13:42:43

Рейтинг:

В

Швейцарският курорт Гщаад е една от най-добрите дестинации за семейни почивки. Тук децата до 9-годишна възраст ползват градския транспорт безплатно, а много хотели предлагат големи отстъпки за настаняване на млади туристи.

Курортът вероятно ще придобие още по-голяма популярност, тъй като в местния Steigenberger Hotel Gstaad-Saanen беше открит първият в света СПА център, създаден специално за нуждите на децата - Kids Wellness.

За малчуганите се предлагат множество СПА процедури, които ще ги накарат да полудеят от радост. Специално за тях са изградени водопад, тропическа пещера с гръмотевици и мълнии, високопланинска хижа с видео игри, сауна с ниска температура (40 градуса по Целзий) и много други съоръжения. Децата също така имат възможност да изграждат крепости от леки блокове, имитиращи формата на камъни.

Спа центърът се разполага на площ от 1 100кв.м. и е на три етажа, като разбира се в него е предвидена и зона за родители, за които също се предлагат всевъзможни процедури, като финландска сауна с панорамна гледка към планината, билкови вани и душове, голямо разнообразие от съвременни солариуми и др.

Гщаад е един от най-известните луксозни курорти в света. Тук почиват аристократи, филмови звезди и големи бизнесмени. Управата на района е създала безброй туристически пътеки за разходки и езда, както и множество плувни басейни, с води от минерални извори.

В Швейцария откриха първия СПА център за деца
В Швейцария откриха първия СПА център за деца
В Швейцария откриха първия СПА център за деца
В Швейцария откриха първия СПА център за деца
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg