Автор: admin
Публикувано на: 27.01.2010 12:42:50

Рейтинг:

В
На 20-ти януари в Сингапур беше открит един от най-големите хотелски и развлекателен комплекси в света, Resorts World Sentosa. Той се простира на 49 хектара, заемайки почти 10% от цялата площ на популярния остров Сентоса, която е 500 хектара.

Комплексът е идеално място за семейни почивки, като на разположение на гостите има тематични паркове, хотели, казино, спа център и изключително голямо разнообразие от магазини, заведения за хранене и за нощни развлечения.

В Resorts World Sentosa в момента функционират Festive Hotel, Hard Rock Hotel Singapore, Crockfords Tower и Hotel Michael, в които има 1 350 стаи и апартаменти, а в близко бъдеще ще отворят врати Equarius Hotel и Spa Villas, с още около 500 стаи и апартаменти.

Общата сума вложена в Resorts World Sentosa се оценява на 4.4 млрд. щатски долара, като инвеститорите очакват още през първата година да посрещнат 15 млн. гости, от които 8-9 млн. да прекарат почивките си там, а останалите да плащат различни дневни такси, според това какво искат да посетят.

Комплексът разполага с внушителни атракции, което е съвсем нормално, като се има предвид, че те са проектирани от Universal Studios Singapore. Наред с тях, Resorts World Sentosa ще може да се похвали и с най-големия океанариум в света, в който ще живеят над 700 000 морски обитатели. Той обаче е в процес на изграждане.

Според ръководството на Resorts World Sentosa, то може да организира бизнес срещи до 35 000 делегата, като комплексът разполага със зала, която побира едновременно 7 300 души. Тъй като 20% от бизнес туристите пътуват със своите семейства, по време на срещите близките им ще имат възможност да се възползват от всички развлечения и удобства на комплекса.
Галерия Resorts World Sentosa
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg