Автор: admin
Публикувано на: 02.12.2009 23:32:39

Рейтинг:

Във
В създадената през 2008г. нова курортна зона във Финландия, Saimaa Gardens, намираща се в близост до границата с Русия, ще бъде открит парк за активен зимен отдих. Той ще е отворен от 30-ти декември до 10-и януари, като през това време ще предлага вълнуващи преживявания за цялото семейство.

Цената на общия билет за всички събития през този период е 48 евро, като той ви дава възможност да карате кънки, шейни с кучета, снегоходи, сноуборд и стандартни шейни. Желаещите също така могат да ловят риба, в изрязани дупки в леда, или да се разходят с Дядо Коледа и неговата шейна.

В случай, че метеорологичните условия са лоши по време на вашето посещение, организаторите са предвидили и разнообразни алтернативни събития. Паркът ще може да се посещава и безплатно, при което ще имате достъп до творбите, създадени от участниците в състезанието за снежни фигури.

Курортната зона Saimaa Gardens е разположена на площ от 300 хектара, върху които през следващите няколко години ще бъдат изградени нови хотелски комплекси, голф игрища и други туристически обекти.
Галерия Saimaa Gardens
Във Финландия откриват активен зимен парк
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg