Автор: admin
Публикувано на: 06.05.2009 20:44:09

Рейтинг:

Вдигнаха
От 4-ти април влезе в сила нова тарифа за посетителите на Айфеловата кула, която ще е валидна до 26-ти март 2010г. Това се посочва на официалната страница на най-голямата забележителност в Париж.

Според новата тарифа се увеличават цените на билетите, както и на специалните образователни курсове за младежи на възраст между 12 и 24 години. Освен това вече няма да се предлагат билети само до 1-ви етаж.

Билет до втория етаж вече струва € 8 за възрастен, € 6 за младежи и € 4 за деца от 4 до 12 години и хора с увреждания. За посещение до най-горното ниво цените са съответно € 13, € 9.9 и € 7.5.

За любителите на изкачването пеша, което обаче е позволено само до втория етаж, са предвидени по-ниски цени. За качване по стълбите се заплаща по € 4.5 от възрастни, € 3.5 от младежи и € 3 от деца и хора с увреждания.

Повишени са и цените за групови посещения, като до втория етаж се заплаща по € 6.8 на човек стандартно, но през натоварения сезон (юли и август) е € 8. Цената на билет за групи до най-високото ниво нормално е € 11.8, а в пиковия сезон -  € 13.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg