Автор: admin
Публикувано на: 11.06.2010 15:10:48

Рейтинг:

Вила
Базираната в Хонг Конг компания Lulu Holidays откри първата луксозна вила в света, която разполага с огромна водна пързалка, подходяща както за малчугани, така и за възрастни.

Вилата се намира на тайландския остров Кох Самуи, а пързалката започва от третия етаж на сградата и завършва в басейна, като дължината и е 78 метра. Това обаче съвсем не е всичко, тъй като дворът е цели 3 045кв.м., разположен насред тропическите гори, а постройката е с разгъната площ от 600кв/м.

На разположение на гостите са 5 удобни стаи с отделни санитарни възли, а в една от тях дори има джакузи. Дневната е с U-образен диван, 52-инчов LCD телевизор, първокласна озвучителна система и сателитна телевизия.

Предвидена е също стая за игри, в която има забавления за всеки вкус, а любителите на тениса на маса могат да практикуват спорта на двора. На няколко минути път с кола пък се има ресторанти, голф игрища и търговски центрове.

Ако сте от хората, които не могат да се разделят с работата си дори и по време на почивката, то няма от какво да се притеснявате, тъй като във вилата има специален кабинет, който е оборудван с бюро и компютър с достъп до интернет.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg