Автор: admin
Публикувано на: 05.08.2010 19:10:46

Рейтинг:

Вили
Един от най-големите хитове сред богатите туристи през този сезон е наемането на вили, които са собственост на световноизвестни личности или някога са били притежавани от такива персони.

Например срещу 15 000 долара на седмица, можете да наемете вилата Stargrove на вокалиста на Ролинг Стоунс, Мик Джагър. Тя се намира на остров Мистик, който е част от Малките Антили в Карибско море. На разположение на гостите има 6 спални, плувен басейн, джип за разходки и личен иконом.

Колгета на Джагър от Ролинг Стоунс, китаристът Кийт Ричардс, явно е доста по-предприемчив, тъй като неговата вила на карибските острови Търкс и Кайкос се отдава срещу 8 100 долара на ден.

Едно от най-скъпите предложения обаче е комплексът Standfast Point, собственост на Ерик Клептън, който виждате на снимките. Той се намира на остров Антигуа, а наемът му за една седмица е 50 000 долара. Комплексът разполага с три луксозни вили, свързани помежду си с открита тераса. В тях могат да се настанят до 14 души, които се обслужват от многоброен персонал.

В курортния град Палм Спрингс, в Южна Калифорния, пък се дават под наем няколко вили, бивша собственост на легендарни актриси, като Мерилин Монро и Лиз Тейлър. На същото място се предлага и вилата на Елвис Пресли, в която Кралят на рокендрола и Пресила Пресли са прекарали медения си месец през 1967г. При това цената на нощ в нея е само 1 500 долара.

Домът, в който е живял самият Франк Синатра, също се намира в Палм Спрингс и ще ви струва 15 600 долара на седмица. Срещу тази сума може да се ширите в четирите спални на сградата, да плувате в басейна с формата на роял и да разберете как са се чувствали множеството известни личности, гостували на легендарния певец.

Малка къща в Западен Холивуд, принадлежала на Джим Морисън, пък се предлага срещу скромната сума от 3 000 долара за цял месец. Тя е разположена в непосредствена близост до клубовете на Сънсет Стрип, където певецът често изнасял концерти. В сградата има множество възпоменателни плакати и предмети, принадлежали на Морисън, а до нея се намира градината, в която е пишел текстовете за своите песни.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg