Автор: admin
Публикувано на: 10.12.2009 11:09:13

Рейтинг:

easyJet
От 1-ви декември easyJet, водещата европейска нискотарифна авиокомпания, предлага онлайн регистрация на пътниците с допълнителен багаж. От известно време авиокомпанията предоставя възможност на клиентите, пътуващи с ръчен багаж, да го регистрират в интернет, а сега вече и пасажерите с допълнителен багаж ще могат да го правят. Новата услуга позволява на пътниците да регистрират багажа си през уеб сайта easyJet.com и след това, заедно с онлайн чек-ин бордната карта, да оставят своите чанти на лентата за багаж на летищата. Нововъведението допринася за по-бързо и по-малко стресиращо преживяване на летището при регистрация за полет.

Със сигурност пътниците на еasyJet ще оценят онлайн процедурата като много по-удобен и по-атрактивен начин за регистрация, като едновременно с това авиокомпанията ще продължи да предлага стандартната чек-ин регистрация на летището, без да изисква такса и за двете услуги.

Дана Дън, главен търговски директор на еasyJet коментира: "Когато прибавите новата възможност за регистрация на багажа към нашата съществуваща практика за онлайн чек-ин до 60 дни преди полета, това създава голямо предимство за нас като компания, и за клиентите ни. Повечето клиенти с багаж вече могат да принтират предварително своите бордни карти за двупосочни пътувания преди да напуснат дома - и да се придвижат бързо на летището".

Онлайн регистрацията на багаж е налична на 94 от 112 летища, на които оперира easyJet. Това включва всички бази на компанията и покрива мнозинството от пътнически разстояния. За следните 18 летища предстои да бъде въведен онлайн чек-ин: Агадир, Аячо, Бодрум, Казабланка, Даламан, Дубровник, Дюселдорф, Хургада, Инсбрук, Любляна, Маракеш, Залцбург, Сплит, Шарм ел Шейх, Стокхолм, Танжер, Тел Авив, Виена.
Галерия easyJet
easyJet предлага онлайн регистрация на допълнителен багаж
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg