Автор: admin
Публикувано на: 25.10.2009 22:29:04

Рейтинг:

easyJet

Концерти на Depeche Mode и Бионсе, изложби и футболни спектакли от Шампионската и Английската Висша Лига са по-достъпни отвсякога с easyJet.

easyJet, четвъртата по големина европейска авиокомпания, предлага на своите клиенти в България специална програма, наречена “easyJet календар”. Инициативата е насочена към популяризиране на места и събития, атрактивни за хора от бизнеса или любители на вълнуващи пътешествия. Календарът на easyJet препоръчва интересните събития по месеци в едни от най-атрактивните европейски градове, които могат да бъдат достигнати лесно с авиокомпанията. Изложби, концерти на Бионсе, Depeche Mode и Моторхед, както и футболни мачове с Димитър Бербатов са най-горещите оферти за следващия месец в календара на easyJet.

“Пътувайки до четири от най-популярните дестинации в сърцето на Европа – Лондон, Мадрид, Милано, Манчестър, клиентите ни имат възможността да се запознаят с най-актуалните бизнес, културни, музикални и спортни предложения. Календарът ни ще улесни навременното планиране на пътуване до любими места и с любими хора, и ще помогне изживяванията да бъдат незабравими и пълноценни”, коментира Питър Воец, маркетинг мениджър на easyJet за Швейцария, Австрия и Източна Европа.

Лондон като дестинация предлага много възможности за забавление, емблематични туристически места, културни забележителности, шопинг, нощен живот, спортни страсти. 

По време на прочутите Art Galleries Night, провеждащи се всеки първи четвъртък от месеца, над 80 културни галерии и музеи в източен Лондон отварят врати, за да посрещнат ценителите на класическите изкуства. В първия четвъртък на ноември и Британският музей – най-големия световен музей на човешката история, култура и изкуство, остава отворен до късно през нощта. Сред неговите известни богатства са египетски мумии, колекции от Месопотамското царство на Ур, статуя от Великденските острови, подарена от кралица Виктория, мраморни фризове и статуи от Партенона в Гърция, и много други.

Много мечти ще се сбъднат по време на шоуто на лед „Disney on Ice Christmas Wishes show”, което ще гостува в Лондон на 28-ми октомври и в Манчестър, на 30 октомври. Най-новият спектакъл на Disney представя класически приказни образи - русалката Ариел, Пепеляшка, Снежанка, а водеща на шоуто е феята Тинкърбел от „Питър Пан”. Winter Wonderland шоу в известния Хайд Парк, изкушаващи топ оферти за новогодишните празници, шопинг мания в прочутия луксозен магазин Хародс, сензационен микс от всички стилове джаз по време на Лондонския джаз фестивал запълват лайфстайл програмата през следващия месец. В периода 13-22 ноември музикалните почитатели ще имат възможността да се насладят на джаз изпълнения от различни формации и солови участия. Бионсе и Моторхед ще очакват своите фенове в Лондонската зала О2 с концерти на 14-ти и 28-ми ноември.

Ако нямате възможност да посетите джаз фестивала в Лондон по това време, може да отидете в Мадрид, където също се провежда Международен джаз фестивал. Ако пък сте почитатели на Depeche Mode, може да летите за техните концерти в мадридската зала „Palacio De Deportes” на 16-ти и 17-ти ноември.

Що се отнася до станалият популярен Манчестър, градът от Средна Англия ще изненада приятно с футболните си спектакли в Шампионската и Английска Висша лига с участието на Димитър Бербатов, на 3-ти и 18-ти ноември.

easyJet лети директно от София до централни летища в Европа, осигурявайки гарантиран комфорт и приятно пътуване във въздуха с някои от най-новите самолети от фамилията Ербъс.

Повече за историята и забележителностите, които заслужава да се видят в цяла Европа, може да научите като посетите уеб-страницата на авиокомпанията www.easyjet.com, където ще намерите изчерпателни пътеводители за всичко, свързано с вашия престой в чужбина - основни факти за градовете, карти, важни адреси, забележителности и забавления.

easyJet пусна специален Календар с горещи събития
easyJet пусна специален Календар с горещи събития
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg