Автор: admin
Публикувано на: 11.11.2009 14:00:23

Рейтинг:

easyJet
Четвъртата по големина европейска авиокомпания easyJet бе определена вчера за „Най-добра обикновена авиокомпания” и „Най-добра икономична класа”, по време на церемонията по връчване на английските „Оскари” за пътуване - наградите „British Travel Awards 2009”.

Призът „Най-добър превозвач в Европа” отиде при British Airways, а за „Най-добър превозвач на дълги разстояния” бе определен „Virgin Atlantic”. Летището Singapore (SIN) пък бе отличено като „Най-добро чуждестранно летище”.

Пол Симънс, генерален директор на easyJet за Великобритания,  коментира признанието: "Да бъдеш определен за най-добра нискотарифна авиокомпания за втора поредна година е затвърждаване на начина, по който обществото гледа на easyJet. По-специалното тази година за нас обаче е допълнителното признание за авиокомпания, предлагаща най-добра икономична класа. В тази категория ние сме класирани преди обичайните заподозрени - т.нар. „авиокомпании с наследство”. Това показва нашата водеща роля в момента и предопределя неспокойни времена за високотарифните гиганти”.

„British Travel Awards” сe определят като „Оскарите” в травъл индустрията с традиционно годишно участие в тях на над 90 000 души, които пътуват и дават своя глас в най-голямата и престижна английска програма за награди.
Галерия easyJet
easyJet с две отличия на British Travel Awards 2009
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg