Автор: admin
Публикувано на: 28.07.2009 14:23:20

Рейтинг:

Най-зашеметяващите

Реномираният портал за резервации на хотели Agoda.com публикува списък с десетте най-зашеметяващи плажа в азиатско-тихоокеанския регион, които според неговия екип си заслужава да бъдат посетени. Това са:

„Белият плаж” - удивителен участък от дълга 4км. и широка почти 100 метра плажна ивица, който се смята за най-привлекателното място на тихия и спокоен остров Боракай във Филипините.

Веласару е един от множеството частни острова на Малдивите, който притежава невероятен плаж и е заобиколен от кристално чисти води. На него е разположен само един петзвезден хотелски комплекс, със 129 стаи и 33 изолирани вили, от които гостите могат директно да скачат във водата.

Плажът Саня се намира на югоизток от едноименния китайски град, разположен в провинция Хайнан. Той е известен още като китайският Хавай. Крайбрежната му ивица е с дължина 7.5км., а цветът на пясъка е перлено бял.

На тайландския остров Ко Липе се намира широкият плаж Сънрайз, който е в уникален контраст с тюркоазените води. Тук е хотелският комплекс Idyllic Concept Resort, който е известен с това, че в него отсядат най-разглезените клиенти.

На най-големия виетнамски остров Пу Куок, в тайландския залива, е разположен едноименният плаж, който е истинско скрито съкровище, с бели пясъци, заобиколени от кристално чисти води.

Намиращият се на остров Перхентиан Безар (Малайзия) Телук Пол е един от най-красивите плажове в страната, граничещ с кристални води, които буквално гъмжат от морски обитатели. От Agoda препоръчват острова като идеално място за семейна почивка.

Плажът Тубкаак, в тайландската провинция Краби, предлага чудесна възможност за релакс. Околността е обитавана от множество екзотични птици, покрай бреговете е пълно с морски обитатели, а залезите тук са едни от най-красивите в цял свят.

Западният плаж Раротонга е разположен на едноименния остров, който е най-популярният от Островите Кук. Комбинацията от лагуна, бариерен риф, бели пясъци и планини с буйна растителност е причината той да е предпочитан от множество световни знаменитости и богаташи.

Плажът Танджунг Ру, намиращ се на Лангкави, който е един от 99-те острова от архипелага Лангкави, е един от най-красивите и романтичните в цял свят. Белите му пясъци, изумрудените води, скалните образувания и девствената природа създават една неописуема романтика.

Последният, но не и по важност плаж в списъка на Agoda е австралийският Уайтхевън, който е най-девственият от всички и е считан за бижуто на Австралия. Достъпът до него става само с малки лодки, но за съжаление там няма къде да се отседне. Гостите обикновено биват настанявани на близкия остров Хамилтън.

Снимките са на остров Ко Липе, а техен автор е Argenberg!

Галерия Ко Липе
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg