Автор: admin
Публикувано на: 19.03.2010 14:16:08

Рейтинг:

Африканска
Ако желаете да прекарате медения си месец едновременно сред природа и лукс, отдавайки се на романтично уединение, то предложенията на компанията Wilderness Safaris са точно за вас. Това са незабравими почивки в африканските държави Малави, Ботсвана и Намибия.

Намиращият се в Малави, хотел Kaya Mawa е разположен на малък полуостров в езерото Малави, което е едно от най-големите в цяла Африка. По време на медения си месец тук можете да се разхождате с ветроходна яхта или велосипеди, да карате водни ски, да се гмуркате, както и да се запознаете с местните жители от близките села.

Mombo Camp в Ботсвана се препоръчва на любителите на първокласни сафарита. След като се приземят на летището в Mombo Camp, туристите биват транспортирани до хотела с малък самолет, а по време на полета могат да се наслаждават на дивата природа.

На гостите се предлага първокласно петзвездно обслужване, като всички вили са изработени от естествени материали, което предразполага за максимално сливане със заобикалящата ви природа. По време на разходките с джипове пък ще срещнете отблизо много диви животни, сред които биволи, леопарди, лъвове, носорози и слонове.

Третото предложение на Wilderness Safaris е познатият ни вече Little Kulala Lodge, за който писахме миналата седмица. Той е разположен насред пустинята Намиб и има огромни панорамни прозорци, през които можете да се наслаждавате на неповторими гледки. Специалната изненада за младоженците е пътуване в околността с балон с горещ въздух, преживяване, което се помни цял живот.
Галерия Kaya Mawa
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg