Автор: admin
Публикувано на: 11.08.2010 12:30:52

Рейтинг:

Компанията Disney Resort & Spa в момента строи хотелски комплекс на хавайския остров Оаху, който ще се нарича Aulani и трябва да посрещне първите си гости през есента на 2011г. Той ще е подходящ за всякакви хора - от най-малките до най-възрастните.

Aulani ще предлага специални оферти на своите гости, в зависимост от възрастта им. Те ще са за деца от 2 до 10г., тийнейджъри, възрастни и семейства. В списъка със забавления има от вечеря до басейна в присъствието на герои на Дисни, до разходки в джунглата, сърфинг и първокласна хавайска кухня.

Хотелът се строи в приказна лагуна, с кристално чисти води и бял пясък. Той ще разполага с 359 стаи, разпределени в две 15-етажни сгради, и още 451 малки вили с по две спални, в така наречения Disney Vacation Club.

На разположение на гостите ще има два ресторанта, специална градина за сватбени тържества, няколко плувни басейна и аквапарк. Освен това, те ще могат да ползват яхтеното пристанище и да играят голф, а в детския клуб Aunty's Beach House малчуганите ще имат възможност да се запознаят с хавайската култура, чрез игри и занимания.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg