Автор: admin
Публикувано на: 19.02.2010 13:25:57

Рейтинг:

Круизният

През месец юли новият кораб на компанията NCL, Norwegian Epic, ще се отправи на своето първо пътешествие. Лайнерът е най-големият Freestyle, който ще оперира целогодишно в района на Карибите, като неговата дължина е 329,5 метра, а теглото му – 153 000 тона.

Norwegian Epic ще извършва седемдневни круизни пътешествия на Крибите, като началната и крайната точка винаги ще е Маями. Корабът има 19 палуби, а каютите му са с капацитет 4 200 души.

Пасажерските каюти са изключително стилни и свежи, като подредбата им създава усещане за простор. Комплексът от 60 апартамента и вили, разположен на най-горните две палубите на Norwegian Epic е по-голям от тези на всички други криузни кораби. В него взискателните клиенти могат да се насладят на уединение и първокласен комфорт, като за тях са предвидени отделни зони за развлечения от тези за останалите пътници.

За всички пасажери са предвидени всевъзможни места за развлечения и почивка, характерни за всеки голям курорт, сред които концертна зала за 685 души, цирк с 265 места, в който по време на представлението се поднася и вечеря, 280-местен комедиен клуб и такъв за джаз и блус за 200 души. Казиното на кораба пък е разположено на площ от 4 000кв.м. и е в стила на тези в Монте Карло.
 
Възможностите за нощен живот на Norwegian Epic са големи. На лайнера има леден бар, нощен плажен клуб за възрастни, специален бар за ВИП гостите, мултифункционален бар с 4 боулинг алеи, който през деня се ползва за практикуване на този спорт, а през нощта се превръща в денс клуб, и външен бар около един от басейните.

През деня пасажерите могат да релаксират около някой от басейните и да практикуват всевъзможни спортове. На тяхно разположение са огромен аквапарк с три степени на трудност, стена за скално катерене, ултрамодерни фитнес зали и съоръжения за тенис, голф, баскетбол, волейбол и скуош.

Галерия Norwegian Epic
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориBooking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg