Автор: desci
Публикувано на: 08.04.2011 00:26:17

Рейтинг:

Месец

Пролетната ваканция в Саудитска Арабия започва следващата седмица. Няма опасност обаче децата и родителите им да скучаят, тъй като през този месец са планирани 21 културни и туристически фестивала в страната. 13 от тях се организират от Саудитската комисия за туризъм и старини – SCTA. Комитетите, натоварени с организацията на събитията, се радват на подкрепата на губернаторите на 13 провинции. В рамките на фестивалите ще бъдат представени различни културни, социални и спортни дейности.


Целта на Саудитската комисия за туризъм и старини е чрез тези фестивали да се даде тласък на местния туризъм. Жителите на страната, включително и тези, които живеят извън нейните пределите, се очаква да посетят фестивалите, включени в програмата за месец април. От своя страна това ще увеличи търсенето на хотели и туристически услуги в различните райони на Саудитска Арабия, където ще се провеждат фестивалите.


Като цел в по-далечна перспектива, комисията се надява подобни прояви да подсилят връзката на младите с тяхната уникална култура, наследство и традиции. Очакванията са и бизнесмените да увеличат инвестициите си в туристически проекти.


Снимка: sadad.com

Месец на фестивалите в Саудитска Арабия
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg