Автор: admin
Публикувано на: 13.08.2010 10:59:44

Рейтинг:

Най-добрите
Монако определено е сред първокласните дестинации в света, като със сигурност ще останете доволни, независимо в кой хотел отседнете, но все пак ще ви запознаем с най-добрите места за почивка в Княжеството, където не просто да релаксирате, а и да се насладите на превъзходна кухня.

В хотел Monte Carlo Beach например се намира ресторантът Le Deck, чието разположение до басейна ви дава възможност да опитате всякакви вкусотии, докато се препичате на слънце. Към комплекса се причислява и Sea Lounge, изграден точно до плажа, като в него се предлагат барбекю и наргиле, под огнени ритми, подбрани от отлични диджеи.

От месец май в Metropole има курсове по аквааеробика, които са достъпни както за клиентите на хотела, така и за външни лица. Часовете по пилатес и йога пък се провеждат на тераса, която гледа към басейна. Освен това, гостите могат да се хранят с балансирани ястия на известния готвач Жоел Робюшон.

До края на месец септември в хотел Meridien всеки петък се провежда така нареченото барбекю парти до басейна, в чието меню са включени пресни салати, месо и риба на скара, екзотични ястия и десерти.

Ресторант L'Hirondelle, разположен в SPA-центъра на хотел Les Thermes Marins, предлага най-балансираното меню в Монако. Леките ястия са с минимално съдържание на калории, а обстановката е изключително уютна, с изглед към морето.

Хотел Novotel Monte Carlo, който е построен на мястото на офиса на бившето „Радио Монте Карло”, е най-доброто място за любителите на обилното хранене, които не зачитат никакви диети. Настанили се в градината или до басейна, можете да опитате всевъзможни блюда от ресторанта Les Grandes Ondes.

На покрива на хотел Fairmont е разположена терасата на Horizon Deck, Restaurant & Champagne Bar, от която се открива една от най-добрите гледки към морето и Монако. Това лято, от 17.30 до 19.30 часа, гостите ги очаква така нареченият „Happy Hour” - време за суши и рола, както и за шампанско и коктейли. Другото заведение в хотела, Saphir Bar, също предлага чудесен панорамен изглед, като в него редовно се провежда „Вечер на мохито”, когато могат да се опитат повече от 20 разновидности на тази напитка.

Специалната лятна оферта на Port Palace включва нощувка със закуска и безплатен достъп до частен плаж в Монако. В разположения на терасата на хотела ресторант Mandarine можете да опитате ястията на готвача Патрик Райнхард, а от бара JFK, намиращ се в съседство, - да се полюбувате на яхтите в пристанището „Херкулес”.
Галерия Монако
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg