Автор: desci
Публикувано на: 13.04.2011 08:35:46

Рейтинг:

Pet

Ако сте от хората, споделящи живота си с домашни любимци и ви се налага често да пътувате, проблемът с транспортирането е винаги на линия. Как да вземете вашия любимец със себе си без да се притеснявате от правилата на авиокомпаниите? Възможно ли е той да се чувства в самолета така добре, както и вие и да не срещате неодобрителните погледи на останалите пътници?


За всеки проблем рано или късно се намира решение, а името на решението на вашия е Pet Airways. Историята на нетипичната авиокомпания започва от собствениците на Зои - куче от породата Джак Ръсел териер и проблемите, които те срещали при пътуване. Собствениците отказвали да третират кучето си като карго и след дълги размисли стигнали до извода, че е по-лесно да създадат нова авиокомпания, грижеща се за комфорта на четириногите по време на полет, вместо да се опитват да направят отношението на стандартните авиокомпании към домашните любимци по-хуманно. И както казват от авиокомпанията, за тях вашето куче не е багаж, а пътник. Какво по-добро може да си пожелае собственика на домашен любимец.


Pet Airways е единствената авиокомпания в света, създадена специално за комфортното и безопасно пътуване на домашни любимци. Тя оперира на територията на САЩ. Напоследък нейните дестинации се увеличават и сред следващите планирани са Хюстън, Остин и Далас. Стъпването на компанията в Тексас, вторият по големина щат в САЩ с население 25 милиона е голяма крачка. Тексас е и един от щатите с най-добре настроени жители към домашните любимци.


Пътническите полети до Хюстън, Остин и Далас ще започнат през лято. Резервациите вече стартират. Амбицията на Pet Airways е броят на градовете, до които лети авиокомпанията, да достигне 13.


Снимки: petairways.com

Галерия Petairways
Pet Airways ще лети до Хюстън, Остин и Далас
Pet Airways ще лети до Хюстън, Остин и Далас
Pet Airways ще лети до Хюстън, Остин и Далас
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg