Автор: admin
Публикувано на: 04.01.2010 23:21:28

Рейтинг:

В
Швейцарският курорт Сейнт Мориц изненада своите гости през този сезон с нова атракция. Той предоставя възможност на любителите на екстремни изживявания да се возят на бобслей.

Атракцията се предлага от 19-ти декември и ще е в сила до 7 март, като заявки могат да се направят както на място, така и онлайн. Пускането с бобслей струва 165 евро, като цената е за двама души, всеки от които получава специален сертификат и значка, удостоверяващи неговото преживяване.

Има и някои ограничения за пасажерите. Те трябва да са на възраст над 18г. и да нямат гръбначни наранявания или нарушения на вестибуларния апарат. Желателно е да са екипирани с топли дрехи и ръкавици, а каските се предоставят на място.

Бобслеят, с който се пускат туристите се различава от тези, използвани от спортистите за състезания. Той е модифициран, за да осигурява по-голяма сигурност, а в него има място за четирима души – двама опитни пилоти и двама пътници.

Цялото спускане по улея, който е с дължи 1 722 метра, става за около 75 секунди и въпреки че бобслеят не е като състезателните, с него се достига скорост от 135км/ч. Имайте предвид, че услугата се предлага само в почивните за спортистите дни, когато те нямат тренировки.
Галерия Сейнт Мориц
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg