Очакваме ли руски туристи по Черноморието?

Очакваме ли руски туристи по Черноморието?

11.06.2017 15:00:00

Една от любимите туристически дестинации за гражданите на руската федерация в Европа си остава България. Студената руска страна поражда в умовете на братушките симпатии и бленувани мечти за живот на слънчево и спокойно място. А у нас подобни кътчета все още не са рядкост, въпреки че някои курортни комплекси не приличат вече на почивни или туристически местности, a гъсто застроената площ напомня повече на китайски квартал или пренаситена градска инфраструктура. Въпреки родните мераци за бързо забогатяване чрез строителство по апетитните черноморски курорти, статистиките на CredX показват, че руските туристи продължават да идват и резервират места в нашите хотели и почивни станции.

 

Как да печелим пари от интернет?

Как да печелим пари от интернет?

10.04.2017 15:00:00

До преди 15 – 20 години интернет представляваше нещо ново, абстрактно и непонятно за повечето хора, но вече се ползва с охота не само от младите и находчиви бизнесмени, но и много хора в напреднала възраст прекарват все повече време там. В България интернет мрежата е много добре развита и доскоро заемахме челните места в света за интернет достъп на глава от населението. Глобалната мрежа може не само да Ви помогне да изтеглите бързи кредити онлайн, но и да продавате, купувате и предлагате услуги, от които да реализирате понякога доста добра печалба. Всъщност днес всеки голям бизнес притежава собствен уеб сайт, блог или по някакъв друг начин рекламира в мрежата. 

Коста дел Сол - едно разкошно и приказно лято

Коста дел Сол - едно разкошно и приказно лято

24.02.2017 10:58:00

Ако все още не сте избрали дестинация за лятната почивка, направете го сега – подарете си едно разкошно лято на брега на Испания, в някое от китните, изпълнени с романтика бели градчета по линията на Коста дел Сол.

Коста дел Сол е една от най-предпочитаните дестинации, както за семейна ваканция, така и за романтично пътешествие. 154 километровата брегова ивица, чието име се превежда като Брега на слънцето, се простира от Алмейра до Тарифа в южната част на Испания, в областта Андалусия, провинция Малага и се слави като предпочитана дестинация за богати посетители, които обичат лукса.

Разбира се, Коста дел Сол нямаше да бъде толкова популярна, ако не може да предложи на всеки по нещо. Но да започнем от самото начало!

Остров с 26 водопада се продава за 3.6 млн. долара

Остров с 26 водопада се продава за 3.6 млн. долара

13.02.2012 10:29:40

За хората, разполагащи с излишни 3.6 милиона щатски долара, се открива невероятната възможност срещу тази сума да станат собственици на частен остров с тропическа гора и множество водопади.

Островът се нарича Savage Jungle и се намира в южната част на Чили, в близост до областта Патагония. Бъдещият собственик на райското кътче ще може да се любува на цели 26 водопада, най-високият от които достига 100 метра.

Топ 10 Еко Бутик хотели в Азия за 2011

Топ 10 Еко Бутик хотели в Азия за 2011

03.02.2012 13:55:05

За пета поредна година, сайтът Agoda.com публикува класацията си “Топ 10 Еко Бутик хотели в Азия”, за чието съставяне се вземат предвид редица фактори, сред които организиране на екологични инициативи и изграждане на отговорни туристически навици у гостите от страна на хотелите.

Топ 10-те хотела са не просто прекрасни сами по себе си от естетическа гледна точка, но са и толкова еко ориентирани по отношение на околната среда. Хотел ICON в Хонг Конг например е лъскав небостъргач разположен във вътрешността на града, който поставя акцент върху бизнес ефективността, докато други като Bon Ton Resort в Лангкави представлява сбор от антични малайски къщи и предоставят на гостите си едновременно релаксиращо и културно изживяване. Всеки Бутик хотел използва различни аспекти от зел

Най-добрите планински хотели според The Independent

Най-добрите планински хотели според The Independent

18.01.2012 12:31:58

Специалисти от реномираното издание The Independent определиха победителите в организираната от тях класация „The Big Six: Luxury ski hotels”, в която както сами разбирате са поместени шестте най-добри планински хотела.

На първо място в класацията е поставен Altapura, намиращ се в един от най-високите планински курорти в света Вал Торанс (Франция). Хотелът отвори врати в края на 2011 година и разполага с 88 стаи, 3 ресторанта, 2 бара, SPA център и луксозен ски магазин, от който може да закупите или наемете екипировка и оборудване за практикуване на различни зимни спортове.

Остров Закинтос

Остров Закинтос

17.08.2011 14:30:21

Разположен в Йонийско море и простиращ се на площ от 410кв.км., Закинтос е третият по големина от йонийските острови. Със своите невероятни земни формирования и огледално чистите си води, островът се е превърнал в една от най-желаните дестинации в цяла Гърция.

Остров Закинтос има 123-километрова брегова ивица, а населението му е малко над 40 000 жители. Неговата форма е на неправилен триъгълник, като най-интересната му част е източният бряг, който е с изглед към Пелопонес и може да се похвали с най-красивите плажове.

В Малайзия откриха първия в света органичен SPA курорт

В Малайзия откриха първия в света органичен SPA курорт

09.08.2011 13:55:34

Хората, които обичат SPA процедурите и същевременно желаят да се хранят само с органични храни, вече могат да правят това на едно място, наречено The Chateau Spa & Organic Wellness Resort.

Става въпрос за първия органичен SPA курорт в света, сгушен между хълмовете Бержая Хилс в Малайзия. The Chateau разполага с 210 стаи, обзаведени по много елегантен начин, каквото е и всичко в комплекса.

В Катар ще правят полуподводен хотел

В Катар ще правят полуподводен хотел

05.08.2011 20:00:11

Италианското дизайнерско студио Giancarlo Zema Design Group, специализирано в проектирането на яхти, плаващи жилища и потапящи се архитектурни структури, представи много амбициозен проект в Катар, представляващ полуподводен хотел.

Разходите по проекта, наречен Amphibious 1000, се оценяват на 500 млн. щатски долара, като той включва жилищни сгради, офиси, яхтено пристанище, както и централна кула, в която ще има ресторант, предлагащ екзотични ястия и невероятни панорамни гледки.

Нов луксозен курорт на Малдивите

Нов луксозен курорт на Малдивите

03.08.2011 15:35:23

Малдивските острови продължават да са абсолютен лидер сред луксозните дестинации, като тази позиция ще се затвърди още повече с новия курорт Ayada Maldives, който ще отвори врати през месец октомври.

Курортът ще се простира на площ от 150 декара на атола Гафу Далу, като ще разполага с 50 вили във водата и още 62 на плажа, от които се откриват приказни гледки към Индийския океан.

Следваща
Нашите спонсори



Booking.com

Booking.com
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg